Perusvihjeitä Double Exposure Blackjackille
- Kasino

Perusvihjeitä Double Exposure Blackjackille

Double Exposure Blackjack tuntuu ensiksi yksinkertaiselta peliltä. Näet sekä jälleenmyyjän alkuperäiset kortit että tarkat missä seisot. Lisätiedot merkitsevät kuitenkin enemmän vaihtoehtoja käsitellä ja vaatii strategian muuttamista tavallisista online-blackjack-versioista. Tässä artikkelissa ei käsitellä strategian yksityiskohtia, vaan annetaan joitakin perustietoja uusille pelaajille.

Ensinnäkin on tärkeää hahmotella muutokset sääntöihin, joita tarvitaan molempien jälleenmyyjäkorttien näkemisen eduksi. Blackjack on kaksikorttinen käsi, jossa on ässä ja kymmenen arvoinen kortti yhteensä 21. Normaalissa online-blackjack-versioissa pelaaja blackjack -voitto maksaa 2–1. Normaalissa online-blackjackissa kaikki siteet painavat. Mutta Double Exposure Blackjackissa jälleenmyyjä voittaa kaikki siteet lukuun ottamatta sidottua luonnollista blackjackia, joka työntää. Tuloksena on, että pelaajan keskimääräinen tuotto on lähes muuttumaton.

Perusvihjeitä Double Exposure Blackjackille

Normaalissa online-blackjackissa näet vain ensimmäisen jälleenmyyjäkortin. Toinen kortti ei ole tiedossa. Joten on epävarmuus. Tämä pienenee Double Exposure Blackjackissa, kun jälleenmyyjän kaksi ensimmäistä korttia ovat yhteensä 17 tai enemmän. Koska säännöt vaativat jälleenmyyjän seisomaan 17, jälleenmyyjän käsi tehdään, jos kokonaismäärä on vähintään 17. Tästä pisteestä ei ole epävarmuutta. Pelaajan strategia on leikattu tässä tilassa. Hänen täytyy saada enemmän kuin jälleenmyyjä, muuten hän menettää. Jos jälleenmyyjällä on 17, pelaaja ei pysty seisomaan kovalla 17. Hänen täytyy osua. Normaalissa online-blackjackissa pelaaja pysyy aina kovassa paikassa. Pelaaja joutuu äärimmäisen suureksi, ja hänen täytyy osua 20: een ja toivoa ässä, kun jälleenmyyjällä on 20.

Sinun on pidettävä mielessä, että asiat muuttuvat dramaattisesti, kun jälleenmyyjän kaksi ensimmäistä korttia ovat yhteensä enintään 16. Tämä tarkoittaa, että jälleenmyyjän on otettava vähintään yksi kortti sen jälkeen, kun pelaaja on suorittanut kätensä. Siten pelaaja voi olla ja sen pitäisi olla konservatiivisempi. Tapauksessa, kun jälleenmyyjä on 16 ensimmäisen kahden kortin jälkeen. Hän kuolee, jos kolmas kortti on 6 tai suurempi. Tämä tapahtuu noin 61% ajasta. Joten pelaajana sinun ei tarvitse ottaa kohtuuttomia riskejä. Pysyt, kun olet 12 tai enemmän.

About Bittalent

Read All Posts By Bittalent
Перегородки со стеклом, от производителя угловые стеклянные двери для душа изготовление стеклянных перегородок на заказ, бесплатный выезд замерщика,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *